‘La Côtes des Blancs’

La Côtes des Blancs is een wijnboerderij uit de 19de eeuw
en ligt in het hart van onze eigen prachtige Bourgondische wijngaarden.

Impressie wijnreis

Om u een idee te geven van hoe een wijnreis bij ons eruit kan komen te zien hieronder een korte impressie:

Onderstaande wijnreis is een voorbeeld van een 3-daagse wijnreis. Uiteraard kunt u deze reis met een aantal dagen verlengen. Onze wijnreizen zijn altijd in overleg met u, zodat u uw voorkeuren kunt aangeven.

Deze reizen kunnen geboekt worden vanaf minimaal 12 personen. Prijsindicatie *€ 350, p.p.   *Prijzen zijn in overleg.

Zaterdag:Voor de gasten die gebruik willen maken van ons vervoer, of een dag eerder willen komen, is de ontvangst vanaf 16.00 uur. Hiervoor worden extra kosten berekend. 

Zondag: (officiële 1e dag)Vanaf 16.00 uur ontvangst. Om u direct thuis te laten voelen hebben wij om 18.00 uur hebben wij een kleine wijnproeverij voor u gepland om u kennis te laten maken met onze eigen heerlijke wijnen.  Aansluitend kunt u genieten van een heerlijk buffet met locale lekkernijen.

Maandag:We beginnen de dag met een Frans ontbijtje, waarna we een bezoek brengen aan een Cave. Aansluitend nuttigen wij in onze domaine de lunch in combinatie met een wijnproeverij.        ’s Middags bezoeken wij een biodynamische wijngaard. Om 16.00 uur zullen we in ons château een lekker wijntje drinken om vervolgens van een heerlijk diner te gaan genieten in een bijzonder restaurant.

Dinsdag: Ook vandaag beginnen we de dag met een Frans ontbijtje waarna u weer huiswaarts keert of indien u gebruikt heeft gemaakt van onze verlengingsmogelijkheden, u verblijf gezellig bij ons voortzet. Over de invulling van deze extra dag of dagen kunnen wij u diverse mogelijkheden aanbieden.

wijnreis sept 2012 037 (640x480)

WIJN REIZEN

Wij organiseren wijnreizen voor “scholen/instellingen” – “familie reünies” – “bedrijfsuitjes” etc. vanaf 199 € per persoon

www.wijntjeproeven.nl

Wijn Reizen

Wij organiseren wijnreizen voor “scholen/instellingen” – “familie reünies” – “bedrijfsuitjes” etc. vanaf 199 € per persoon

www.wijntjeproeven.nl

Wijn proeverijen

Tijdens uw verblijf in een van onze gites, kunt u gebruik maken van onze “wijnproeverij” aanbieding.\r\nGeheel gratis (u betaald alleen de ingrediënten) verzorgen wij voor u een proeverij met lokale wijn/spijs streekproducten.\r\nEn laten u kennis maken met deze “bourgondische” Lifestyle

www.wijnproeverijen.nl

ZWEMBAD

Ons “zwembad” is gesitueerd midden tussen onze eigen “wijngaarden” Voor de “kinderen” hebben wij naast ons zwembad een “speeltuintje” gecreëerd voor de allerkleinste.

Sport & Spel

In het nabij gelegen “golfresort” kunt u daar genieten van een fantastische golfbaan.